Tamplarie lemn, Tamplarie lemn triplustratificat, Usi lemn triplustratificat, Ferestre lemn triplustratificat
  Prima Pagina  
  Despre noi  
  Exemple si Preturi  
  Colaborare  
  Furnizori  
  Galerie  
  Contact  
   
   
   
   
   

      Firma noastra este situata la 3km de Sighetul Marmatiei iar raza noastra de acoperire a clientelei directe este limitata la Maramuresul istoric unde servim clientul final cu toate servicile incluse.
      Avand utilaje performante si luand in considerare faptul ca sunt exploatate doar la un mic procent din capacitate deoarece finisajele, vopsitul, feronatul, transportul si montajul ocupa 70% din timpul necesar executari unei lucarari, untilajele noastre performante sunt utilizate doar la 30% din capacitatea lor de prelucrare, asa ca ne am gandit ca am putea sa le '' punem la lucru mai mult '' pentru ca " se poate " … lucru ce ar putea fi de mare folos noua si colaboratorilor nostri.
      In acest scop am conceput un sistem de colaborare cu orice persoana interesata pentru a putea pune pe piata un concept relativ nou in Romania dar foarte raspandit in Italia de tamplarie de lemn triplustratificat la pret de fabrica si conditi de fabrica.
      Ce inseamna conditi de fabrica….EX WORKS…. In termeni simpli si pe intelesul tuturor inseamna ca noi finalizam produsul in fabrica pana la faza dorita de colaboratorul nostru care preia produsul si il finalizeaza / distribuie.
      Cel mai popular exemplul este …noi oferim tamplaria finsata, lacuita si echipata cu feronerie si tot cea ce este necesar la noi in fabrica iar colaboratorul nostru o preia din fabrica o transporta si o monteaza la clientul final.
      Sau un alt exempul popular este … noi oferim tamplaria nefinisata " bruta " colaboratorului nostru ( in acest caz un tamplar de meserie ) care o preia si o finiseaza dupa cum doreste el….. Acest exempul este foarte popular in Italia deorece sunt foarte multi tamplari mici care nu au capacitate si utilajele pentru a executa anumite lucrari mai ''serioase'' si profita de acest tip de colaborare cu atelierele mai mari reusind in acest mod asi pastra clientela si daca se specializaza doar pe finisaje si montaj chiar isi mareste clientela.

     Esentele lemnoase stratificate pe care le folosim sunt : molid, stejar, frasin sau meranti dar cel mai popular si cu calitatile termoizolante cele mai bune si pretul de fabricatie cel mai rezonabil este molid triplustratificat. Molidul triplustratificat este in doua variante: cu imbinare in dinti sau cu lungimi intregi fara imbinare. Ambele variante au calitati tehnice si termice identice diferenta este doar usor sesizabila la aspect. Spunem ca e '' usor sesizabila '' deoarece finisajele noastre sunt concepute sa uniformizeze culoarea pe toata suprafata ferestrei si din acest motiv diferenta dintre cele doua tipuri de imbinari nu e mare. ( PS. preturile din sectiunea EXEMPLE SI PRETURI sunt calculate pe varianta de esenta molid triplustratificat imbinat in dinti)   Bineinteles ca avem posibilitate sa construim tamplaria si pe alte esente lemnoase ....totul e o chestiune de gust si de resurse financiare.

     Trebuie sa mentionam ca notiunea de '' termopan '' in Romania a fost denaturata si foarte des confundata cu tamplaria PVC, lucru ce este gresit, tamplaria poate fi de mai multe tipuri iar '' termopanul '' este pachetul de sticla dublat ce se monteaza pe tamplarie. Cu astea find spuse notiunea de tamplarie lemn cu geam termopan a fost privita cu suspiciune de clientela romaneasca la inceput  desi acest tip de tamplarie a aparut in occident cu mult inaintea tamplariei PVC. Deci acest sistem are '' experienta '' si a fost treptat imbunatatit iar noi am adus in Romania '' ultima varianta '' si cea mai performanta ( Suntem constienti de faptul ca nu suntem singura firma cu pachet de cutite frezoare de ultima generatie ... dar sa stiti ca foarte multi producatori de tamplarie din Romania folosesc o cutite frezoare mai '' vechi '' ca ale noastre.)

Despre noi, Colaborare, Furnizori, Exemple si Preturi, Tamplarie lemn, Tamplarie lemn triplustratificat, Usi lemn triplustratificat, Ferestre lemn triplustratificat

S.C. Export Coop S.R.L.

Tel: 0768530023

E-mail: contact@rotamplarie.ro

Despre noi, Colaborare, Furnizori, Exemple si Preturi, Tamplarie lemn, Tamplarie lemn triplustratificat, Usi lemn triplustratificat, Ferestre lemn triplustratificat
Servicii creare site creare site